باقالی پلو با گوشت

مواد لازم :

باقالی ................5/1پیمانه

برنج ..................2پیمانه

پیاز ..................1عدد

دارچین ............2 ق غ

کره .................100گرم

گوشت ..........200گرم

نمک و فلفل ....به میزان لازم

شوید ............2پیمانه

رب ..............1ق غ

 

طرز تهیه :

برنج رو ابکش کنید با زرد چوبه و شوید

اگه مدت زمان پخت باقالی تون رو میدونیدقبل از ابکشی به برنج اضافه کنین همراه با شوید تا بپزه اگه نه که توی ظرف جدا با مقداری شوید اجازه بدین بپزه من از 10دقیقه قبل ابکشی توبرنج میریزیم همراه باشوید ونمک

پیاز رو سرخ میکنین و گوشتهارو به قطعات تقسم میکنین و با پیاز تفتش میدین

ادویه و دتارچین رو بهش اضافه میکنین همراه با رب و چند فنجان اب تا بپزه

اگه گوشتتون زود پزه لابلای برنج که میخواد دم بکشه میزارین و میپزه

اگه نه که جدا بپزین و موقع دم گذاشتن برنج لابلای برنج بریزین

 و بزارین دم بکشه در اخر موقع سرو کره رو اب کنین و روی برنج بریزین

هرچی کره بیشتر خوشمزه تر

برای اینکه باقالی موقع پخت بوی بدی نده حتما با شوید بپزین

دارچین برای پختن گوشت رو حتما استفاده کنین

نمک رو به گوشت اخر کار اضافه کنین

اگه گوشت رو لابلای برنج میزارین که بپزه حرارت رو خیییییییییلی کم کنین و برنج رو خام تر بردارین و یه فنجون تو قابلمه اب بریزین

کلن برای پلو ها که با موادی مخلوط میشن برنج رو زیاد نپزین تا خمیر نشه در اثر مخلوط با مواد دیگتون

اگه باقالیتون یه کم نپخته بود نگران نباشین تو مرحله دم کشیدن پخته میشه

شوید فراوووووووووووون و کره زیاااااااااااااااد=خوشمزگی باقالی پلو

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: پلو ، انواع غذاها با گوشت ، ،

تاريخ : دو شنبه 28 مرداد 1398 | 10:54 | نویسنده : سارا |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.